Om os

Alle har ret til et værdigt liv

I mere end tre årtier har Louisenlund dedikeret sig til at hjælpe andre til et sundere og lykkeligere liv. Vores tværfaglige og dynamiske team af engagerede medarbejdere har som fornemmeste opgave at skabe de bedste rammer for den enkelte beboer og skabe en sikker, meningsfuld fremtid.

Lige siden ejendommen Louisenlund blev opført i 1905 har den haft samme funktion som i dag. Den giver nyt håb til livet. I snart tre årtier har Louisenlund fungeret som et privat bosted og hjulpet personer med psykiske lidelser videre ud i livet.

Louisenlund Bosted danner rammerne for et nyt værdigt liv. Her er der plads til 24 beboere fra 18 år og opefter med psykiske lidelser (også dobbeltdiagnoser), som hver især får udarbejdet en skræddersyet plan for bedst muligt at tilgodese deres individuelle behov.

Vi har som det første bosted på Fyn fået en idrætscertificering. Det betyder, at beboerne kan glæde sig til en hverdag fyldt med aktivitet og fællesskab. Det skal være med til at danne grobund for fremtidige sociale netværk og en sund livsstil. Beboeren skal have de bedste vilkår til at skabe et værdigt liv. Idrætten er også med til at skabe positive, sociale relationer til det omgivende samfund.

Vores bosted består af et usædvanligt stærkt medarbejderteam, der vægter tillid, innovativ tænkning og faglig stolthed højt sammen med masser af hjertevarme.
 De brænder alle for at give håb og livskvalitet til beboerne, samtidig med at de vedligeholder et beundringsværdigt fællesskab på stedet. Alle, uanset anciennitet eller alder bliver hørt, og opstår der en udfordring, er alle villige til at finde løsningen dertil.

Medarbejderne på Louisenlund er valgt ud fra deres faglige kvalifikationer, deres engagement og deres glæde for at tage sig omsorgsfuldt af andre. Allerede fra første gang man træder ind på gårdspladsen til den betagende hvide bygning, mærker man den; hjertevarmen. Det smitter af på beboerne, og bidrager til en positiv og afslappet atmosfære.

Kontakt os

Vores bosted består af et usædvanligt stærkt medarbejderteam, der vægter tillid, innovativ tænkning og faglig stolthed højt sammen med masser af hjertevarme.
Kontakt os