Om os

I mere end tre årtier har Louisenlund dedikeret sig til at hjælpe andre
til et sundere og lykkeligere liv

Alle har ret til et værdigt liv

Vores tværfaglige og dynamiske team af engagerede medarbejdere har som fornemmeste opgave at skabe de bedste rammer for den enkelte beboer og skabe en sikker, meningsfuld fremtid.

Lige siden ejendommen Louisenlund blev opført i 1905 har den haft samme funktion som i dag. Den giver nyt håb til livet. I snart tre årtier har Louisenlund fungeret som et privat bosted og hjulpet personer med psykiske lidelser videre ud i livet.

Louisenlund Bosted danner rammerne for et nyt værdigt liv. Her er der plads til 24 beboere fra 18 år og opefter med psykiske lidelser (også dobbeltdiagnoser), som hver især får udarbejdet en skræddersyet plan for bedst muligt at tilgodese deres individuelle behov.

Beskæftigelse og aktiviteter

Louisenlund Bosted tilbyder  alle beboere aktiviteter. Hver enkelt beboer har forskellige former for psykiske lidelser . Enhver beboer deltager i en individuel samtale, hvor vi i samarbejde, udarbejder en aktivitetsplan.
Læs mere

Metoder & tilgang

Louisenlund Bosted tilbyder  alle beboere aktiviteter. Hver enkelt beboer har forskellige former for psykiske lidelser . Enhver beboer deltager i en individuel samtal.
Læs mere

Kontakt os

Vores bosted består af et usædvanligt stærkt medarbejderteam, der vægter tillid, innovativ tænkning og faglig stolthed højt sammen med masser af hjertevarme.
Kontakt os