Overrækkelse af idrætcertificering

Oprettet d.

Overrækkelse af vores idrætscertificering finder sted onsdag d.26 september fra kl.10.00-12.00.

 

Der vil på dagen være mulighed for at deltage i forskellige idrætsaktiviteter, se vores dejlige bosted samt hilse på beboere og ansatte.

 

Mogens Damgaard medlem af forbundsledelsen DAI vil på dagen overrække en messingplade som bevis på vi er et idrætscetificeret bosted.

 

Vi er meget stolte over, at være det første bosted på Fyn som får denne flotte certificering. Vi håber at kunne inspirere andre til at have fokus på idræt og bevægelse i hverdagen.

 

For at opnå denne certificering er vi blevet undervist og haft praktiske øvelser, forløbende over i alt fem dage.

 

Vi blev undervist af:

David: der er selvstændig psykolog og underviser for DAI og værdsætter det højt at kunne hjælpe bosteder rundt om i landet med, at forstå bevægelsens store potentiale for menneskets fysiske og mentale velbefindende.

Lisbeth: der i DAI har fokus på at sikre der oprettes lokale foreningstilbud til alle, hvor borgere med psykiske udfordringer, uddannes og involveres som frivillige ledere, hvor fælleskabet og det brede idrætsbegreb er omdrejningspunkete forsunde og meningsfulde fællesskaber.

Ofte fører deltagelse i idrætsforeninger til man oplever nye resourcer og muligheder på livet og får dermed en øget livskvalitet.

 

Alle er meget velkommen til at deltage i denne festlige dag!