Opholdssted med årtiers erfaring

Hos Louisenlund Bosted i Kerteminde, nær Nyborg og Odense har vi trygge og rolige omgivelser, hvor der er plads til at være fysisk aktiv gennem flere former for aktiviteter. Vi har siden 1983 været med til at skabe et mere trygt og rigt liv for personer med psykiske lidelser. Vi har en høj faglig og anerkendende tilgang, opbygger håb for beboerne så de hver dag har noget at stå op til, som giver et meningsfuldt liv.

Beskæftigelse og aktiviteter på vores opholdssted

 Louisenlund Bosted tilbyder  alle beboere aktiviteter. Hver enkelt beboer har forskellige former for psykiske lidelser . Enhver beboer deltager i en individuel samtale, hvor vi i samarbejde, udarbejder en aktivitetsplan. Aktivitetsplanen giver beboerne på vores opholdssted en sammenhængende hverdag, hvor de har forskellige former for beskæftigelse og aktiviteter, som skaber kvalitet i hverdagen. Der opsættes mål med den enkelte beboer, som kan være med til at opbygge selvtillid, samt skabe håb for de beboere, der befinder sig på vores opholdssted.

 

Gode omgivelser for alle beboere

Uanset hvilken form for psykisk lidelse vores beboere har, så har vi en stor faglig kompetent personalegruppe. Vores medarbejdere er veluddannede og har forskellige baggrunde og kurser, så vi har personale til at støtte beboere på vores opholdssted. Uanset hvilke udfordringer og opgaver der skal støttes i, så står vores medarbejdere klar til at hjælpe.

På vores opholdssted har vi vågen nattevagt, så alle beboere døgnet rundt kan få hjælp , hvis der skulle være behov for dette. Enhver beboer på vores opholdssted kan derfor føle sig tryg og koncentrere sig om de opsatte mål i aktivitetsplanen, som kan være med til at skabe en bedre hverdag for beboeren

Kontakt os på telefon 65 32 10 89 eller mail louisenlund@mail.dk for at høre mere omkring vores opholdssted.